Kozmeticki studio IVA

Napravi sam

Napravi sam

iMedia web design studio

Registracija

Za registraciju posaljite željeno korisničko ime i lozinku na 

 

1. Šta se nalazi u imeniku[directory] na početnoj strani?
U imeniku se nalazi spisak interesantnih preduzeća, sportskih organizacija i sl. sa adresama, telefonima i ostalim podacima sa područja Vidikovca i okolilne (naselja opština Rakovica i Čukarica: Cerak, Labudovo brdo, Skojevsko naselje, Petlovo brdo, Filmski grad, Žarkovo). Svaka adresa je kategorizovana prema delatnosti osim u kategoriji VAŽNI TELEFONI, tamo se nalaze "važni telefoni" iz raznih kategorija.

 

2. Mogu li i ja da predložim ili unesem neku adresu za imenik?
Naravno, predlozi su dobrodošli.

 

3. Kako se unosi nova adresa u imenik?

Prvo se registrujte (kako se registrovati - pitanje br.9) jer samo registrovani korisnici mogu da unose nove adrese. Adresa ili adrese koje ste uneli NE objavljuju se odmah nego se šalju kao predlog na odobrenje administratoru i ako ispunjavaju uslove vrlo brzo se objavljuju, verovatno za manje od 24h.

Dakle, nakon što ste se prethodno registrovali i prijavili ("ulogovali") na sajt, otvorite kategoriju u koju želite dodati novu adresu i kliknite na tekst "Ovde unesite predlog za Imenik", otvoriće se formular za upisivanje nove adrese. Popunite sva polja koja znate (upišite i radno vreme ako je određeno) i u dnu kliknite na POŠALJI ili SUBMIT.

Emailom ćete dobiti obaveštenje kad se ta adresa objavi u imeniku.

 

4. Da li možemo da objavljujemo i fotografije uz nove ili postojeće adrese?
Možete do tri (max.rez.800x600). Više slika za pojedinačnu adresu odobrava se samo prijateljima sajta i sponzorima.

 

5. Radim u firmi/organizaciji čiji su podaci već objavljeni u Imeniku. Da li sami možemo menjati svoje podatke, objavljivati cene, akcije, sniženja i sl.?
Možete, naravno! Registrujte se i pošaljite molbu emailom na bgvidikovac [at] gmail.com (umesto [at] upišite @) da Vam se ta usluga odobri.

 

6. Da li mogu za imenik da predložim i neku adresu sa npr. Novog Beograda?
U principu ne možete. Jedino ako ta firma aktivno posluje i radi na području naselja opština Rakovica i Čukarica, onda može. U imenik se unose podaci samo za firme i organizacije koje imaju sedište ili posluju na području (samo) ove dve opštine.

 

7. Da li jedna adresa može da se pojavi u više kategorija?
Može. Kad dodajete novu adresu ili menjate postojeću, iznad polja NAZIV kliknite na "Manage category", izaberite alternativnu kategoriju i kliknite na "Also appear in this category". Ista adresa će se tako pojavljivati u dve kategorije. Takođe, možete nam emailom poslati molbu da mi to uradimo.

 

8. Kakva je razlika između registrovanih i ne registrovanih posetioca?
Za pregledanje sajta i imenika nije potrebna registracija. Registrovani posetioci mogu da unose nove adrese, ostavljaju komentare (pohvale, kritike, lična iskustva) za svaku adresu pojedinačno kao i da glasaju i predlažu nove adrese za imenik. Registrovani korisnik može i naknadno uređivati (menjati i dopunjavati) podatke za adresu/adrese koje je ranije predložio/uneo.

 

9. Kako se registrovati?
Zbog spamera koji ugrožavaju sajt, registracija se vrši putem email-a. Pošaljite email na i u kratkom roku ćete biti registrovani. NAPOMENA: e-mail adrese se koriste isključivo za potrebe ovog sajta i neće biti predmet bilo kakve zloupotrebe, slanja spam mailova (ne podržavamo spam) i sl.

 

10. Registrovao sam se (preko sajta) ali na forum ne mogu da se prijavim, stalno dobijam poruku "That username does not exist."?
Na žalost, morate se (posebno) registrovati i za forum jer je registracija za sajt odvojena od registracije za forum. S prvom registracijom možete prijavljivati nove adrese za imenik, održavati ih sl. a s drugom registracijom postajete član foruma i učestvujete u njegovom radu. Predlažemo da radi lakšeg pamćenja koristite isto korisničko ime i lozinku, kao i za sajt.


11. Radno vreme ili neki drugi podatak u imeniku nije tačan.
Da li se to može ispraviti i kako?

Pošaljite nam email i napišite gde je greška, rado ćemo je ispraviti.

 

12. Da li mogu da postavim baner (reklamu) na vaš sajt i pod kojim uslovima?
Možete. Za uslove nas kontaktirajte putem emaila bgvidikovac [at] gmail.com.

Za jedan mesec sajt poseti oko 10.000 naših sugrađana.

 

eXTReMe Tracker